Βιογραφικό

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε κλασσικό τραγούδι (Δίπλωμα-Άριστα Παμψηφεί και Β' βραβείο) με τον βαρύτονο Κωστή Κωνσταντάρα και Ψυχολογία (BA-Bachelor of Arts and Sciences) στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (DEREE).

Ασχολήθηκε με τον χώρο των ειδικών αναγκών από το 1998, και το 2000 τελείωσε το πρόγραμμα εκπαιδευτών για άτομα με προβλήματα όρασης (ΚΕ.ΚΙ.ΠΡΟ) κι εργάστηκε στο σχολείο Linden Lodge του Λονδίνου ως εκπαιδεύτρια κινητικότητας. Το 2010 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Μουσικοθεραπεία λαμβάνοντας μεταπτυχιακό τίτλο (Master's Degree) από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και το 2012 τελείωσε το Ανώτερο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στη Φωνητική Ψυχοθεραπεία με την Dr. Diane Austin στο Βανκούβερ του Καναδά. Ως μουσικοθεραπεύτρια έχει εργαστεί σε νοσοκομεία και στηρικτικά κέντρα της Νέας Υόρκης κι από το 2010 εργάζεται στην Αθήνα ως Μουσική & Φωνητική Ψυχοθεραπεύτρια σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική οργάνωση "ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ", το ΑθηναΪκό Ωδείο κ.α. Έχει λάβει μέρος σε παρουσιάσεις, διαλέξεις και σεμινάρια στη Νέα Υόρκη και στην Αθήνα κι έχει αρθογραφήσει σε εφημερίδες και διαδικτυακά μουσικοθεραπευτικά περιοδικά. Είναι μέλος του Προεδρείου του Ελληνικού Συλλόγου Πτυχιούχων Επαγγελματιών Μουσικοθεραπευτών.

Επιπλέον εργάζεται ως υψίφωνος κι από το 2000 ανήκει στο δυναμικό των μουσικών συνόλων του Δήμου Αθηναίων. Από το 2006 παρακολουθεί κύκλους μαθημάτων τραγουδιού με την υψίφωνο Mechthild Stamatakis.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το βιογραφικό σε μορφή pdf.

 

Επιστροφή στην αρχική σελίδα